|
Onze waarden
Brussels Eye Doctors > Onze waarden

Onze waarden

Photo Ingrid DelaisseSluiten
 • Onthaal van de patiënt, een luisterend oor en aangepaste begeleiding
 • Een oogprobleem, vooral wanneer het om een aandoening gaat, schept vaak een gevoel van kwetsbaarheid. Vandaar dat wij onze patiënten op de eerste plaats een warm onthaal en een luisterend oor willen bieden en hen in optimale omstandigheden willen begeleiden.

  Hoewel de oogheelkunde en oogchirurgie een spectaculaire vooruitgang kennen, verliezen we niet uit het oog dat een medische behandeling of een chirurgische ingreep toch een ingrijpend gebeuren vormt.

  Wij willen u in uw eigen taal kunnen ontvangen, u duidelijk informeren, luisteren naar uw problemen in het kader van een persoonlijk gesprek en u begeleiden, zowel voor, tijdens als na uw behandeling of operatie.

Photo Ingrid DelaisseSluiten
 • De competentie en de professionaliteit van onze medewerkers
 • Ons team telt een twintigtal medewerkers, waaronder 8 oogartsen en oogchirurgen. Hoewel hun functies bij Brussels Eye Doctors heel divers zijn, hebben ze drie gemeenschappelijke kwaliteiten die binnen onze activi-teit heel belangrijk zijn: ervaring, competentie en professionaliteit.

  Wij bieden onze medewerkers een stimulerende en verrijkende omgeving, waarin ze initiatief kunnen nemen en hun verantwoordelijkheidszin kunnen ontwikkelen. Kortom, een omgeving waarin ze zich zowel op per-soonlijk als op professioneel vlak kunnen ontwikkelen.

  Wij geloven immers dat een dergelijk beleid een garantie vormt voor onze patiënten.

Photo Ingrid DelaisseSluiten
 • Spitstechnologie en een geavanceerde uitrusting
 • De opmerkelijke vooruitgang die op het vlak van oogheelkunde en oogchirurgie is verwezenlijkt, hebben we voornamelijk te danken aan de technologie en de technologische ontwikkeling.

  Brussels Eye Doctors wil op dat vlak een pioniersrol vervullen, door zijn patiënten steeds de meest recente technologie te bieden voor elk type oogprobleem.

  Bij Brussels Eye Doctors kiezen we de behandeling niet op basis van de toestellen waarover we beschikken, maar kopen we de apparatuur aan die nodig is voor de behandeling van onze patiënten. Een dergelijk beleid is financieel gedurfd, maar toch mogelijk door de vele patiënten die onze kliniek bezoeken.

  Ons beleid werd trouwens nog heel recent in de praktijk gebracht: onlangs renoveerde de kliniek nog volledig zijn laserplatform door de Laser Excimer Wavelight Allegretto Eye-Q 400 te vervangen door de Laser Excimer Amaris Schwind 750S. Deze excimerlaser is momenteel de meest geavanceerde laser ter wereld en biedt de grootste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor het uitvoeren van refractieve operaties.

Photo Ingrid DelaisseSluiten
 • Strikte normen en een gecertificeerde methode
 • In een vak waar alles niet tot op de millimeter, maar tot op een tiende of een honderdste van een millimeter nauwkeurig moet zijn, is er geen ruimte voor half werk. Een strikte en methodische aanpak is dan ook niet al-leen wenselijk, maar ook een vereiste.

  Vandaar dat Brussels Eye Doctors zichzelf normen en methodes oplegt die tot de meest veeleisende binnen de sector behoren.

  Omdat Brussels Eye Doctors zich niet tevreden stelt met louter een eigen beoordeling, heeft de kliniek een ISO-certificering aangevraagd bij Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA). In juli 2006 behaalden we het certificaat ISO 9001 : 2000. In juni 2009 behaalden we het certificaat ISO 9001 : 2015.

BRUSSELS EYE DOCTORS, SINT-MICHIELSLAAN 12-16, 1150 BRUSSEL – TEL. + 32 2 741 69 99