|
Legal notice
Legal notice

Legal notice

De informatie op deze website is afkomstig van de kliniek Brussels Eye Doctors.

De kliniek doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de inhoud van de website zo actueel, toegankelijk, cor-rect en volledig mogelijk is en blijft. Het kan echter voorvallen dat bepaalde informatie ongewild onvolledig en/of fout is. In geval van onvolledige en/of foute informatie, zal Brussels Eye Doctors alles in het werk stellen om zo snel mogelijk de eventuele correcties aan te brengen. Als u fouten opmerkt, gelieve contact op te nemen met de kliniek, zodat we ze zo snel mogelijk kunnen corrigeren.

Brussels Eye Doctors kan de inhoud van de website zonder voorafgaande kennisgeving aanpassen, wijzigen, corrigeren of verwijderen.

Brussels Eye Doctors kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit welk gebruik dan ook dat gemaakt wordt van de informatie op de site.

De website van Brussels Eye Doctors kan mogelijk links bevatten naar sites en/of internetpagina's van derden. Brussels Eye Doctors kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het ge-bruik van informatie op deze sites en/of internetpagina's van derden. Aan de inhoud van deze informatie van derden kunnen bovendien geen rechten worden ontleend.

Brussels Eye Doctors kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor gegevens van websites die naar Brus-sels Eye Doctors verwijzen.

BRUSSELS EYE DOCTORS, SINT-MICHIELSLAAN 12-16, 1150 BRUSSEL – TEL. + 32 2 741 69 99